Hoe werken wij?

cropped-hondenuitlaatservicenesselande-2.jpg

 INDIVIDUELE HONDEN UITLAATSERVICE NESSELANDE

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is laten wij uw hond niet tegelijk uit in een groep met andere honden, maar wordt elke hond apart, door ons uitgelaten.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedere hond met evenveel individuele aandacht behandeld wordt. Ook moet u er van op aan kunnen dat uw hond in goede handen is.

Het werkt als volgt: wij gaan met uw hond op de tijden en dagen dat u niet zelf kan, minstens vijftien minuten met hem/haar wandelen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Nadat dat uw hond al zijn noodzakelijke behoeftes heeft gepleegd, brengen wij hem weer veilig bij u thuis en noteren we wat uw hond precies heeft gedaan.

Voordat wij uw hond voor de eerste keer gaan uitlaten zal er altijd een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek gaat het om de kennismaking met u en uw hond(en). Dit gesprek is een vrijblijvend gesprek.  U kunt ons dan alles over uw hond vertellen en nemen alle formaliteiten door, zoals de gewenste uitlaatdagen en tijden.

Wanneer u na het gesprek van mening bent dat wij voor u en uw hond(en) de oplossing zijn, zal er een inschrijvingsformulier en een sleutelcontract ingevuld worden. Verder ontvangt u onze algemene voorwaarden. Wij wandelen 5 dagen per week dus uw hond kan van maandag t/m vrijdag met ons mee.